Eiken Vloer Prijs Meer weten

 

In Iedere ruimte een natuurlijke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit!

 

Niet uitsluitend een eiken vloer bij u thuis in de huiskamer visgraat eiken vloer of in u appartement maar denk ook aan de kinderkamer, keuken of zelfs de badkamer en eetkamer. Een houten vloer bij u in de winkel of op kantoor kan natuurlijk ook.

Om een vloer te bestellen wat veel inloop aankan is het het beste om aan een massieve vloer te denken zoals massief eiken of grenen hout wat ongeveer Twee cm dik is. Er zijn meerdere keuze mogelijkheden in breedtes en vanzelfsprekend ook meerdere sorteringen. Bent u op zoek naar een select plank, of zoekt u een plank met weinig noesten? Gaat het u om een robuuste uitstraling dan kiest u voor een rustieke plank. De juiste houten vloer is dan ook in voldoende variaties te vinden om uw woning er goed uit te laten zien.

Ook kunt u zelf uw kleur uitzoeken voor eiken en grenen planken. Wij gebruiken daar kwalitatieve hardwax olie voor om de planken te behandelen. Geheel in overeenstemming met uw smaak

 

De juiste keuze om voor een eiken houten vloer te gaan. Maar wat voor eiken gaat het worden?

 

Er is voldoende te kiezen. Eiken vloeren Zijn het meest populair maar is dat wel waar u naar op zoek bent? Vloeren die tegen een stootje kunnen, zijn vaak eiken vloeren Deze vloeren gaan dan ook een leven lang mee. Een eiken vloer is leverbaar als een massieve vloer en ook een lamelparket Eiken vloeren zijn heel makkelijk met vloerverwarming te combineren en worden in verscheidene breedtes, diktes en sorteringen door ons verkocht.

De eiken vloer heeft talloze gemakken

 

Omdat een eiken vloer een harde vloer is, is het opgewassen tegen allerlei omstandigheden. Denk daarbij aan een kledingzaak met veel inloop of aan kinderen die aan het spelen zijn. Nog een voordeel is dat een eiken vloer apart is in zijn categorie en warmte geeft aan de huiskamer. Ook blijft deze vloer lang mooi mits goed onderhouden natuurlijk en zijn lichte beschadigingen eenvoudig te repareren.

Eiken is een natuurproduct en daardoor gevoeliger voor temperatuurverschillen en vochtigheids gehalte. Meer vocht in de lucht zal de vloer laten uitzetten en andersom. Daarom is het belangrijk dat de vloer op de juiste manier wordt gelegd. Tip: Koop een luchtbevochtiger om alles in balans te houden. Dit geldt dan weer niet voor lamelparket. Daar zit nagenoeg geen werking meer in en hoe deze wordt gelegd maakt dan ook niet zoveel uit. Zwevend, verlijmd heeft geen gevolg zoals bij een eiken vloer.

 

Welke eiken vloer kan het beste in mijn huis passen?

 

Er zijn veel diverse sorteringen bij eiken vloeren die afhankelijk zijn van noesten en andere onregelmatigheden in de planken. De meest eiken vloer prijs per m2 verkochte is de rustiek vloer die leverbaar is in diverse breedtes en diktes en dat geldt ook voor select vloeren. Allebei worden geleverd in massief eiken en lamel parket.

 

Bijzonder wonen https://vloerenhalmontfoort.nl/eiken-vloer/ Met Een eiken Houten Vloer!

 

Een tijdje geleden is aan Vloerenhal Montfoort gevraagd een heel natuurlijke rustieke vloer in een oude molen te komen leggen. Deze rustieke vloer moest natuurlijk vol zitten met vol met ruige delen en noesten en was de exacte combinatie voor deze molen.

Dit soort aparte ruimtes zijn moeilijk om een vloer in te leggen. Er zijn zoveel verschillende hoeken en verschillen in hoogtes. Wij geven dan ook vakkundige legservice. Voordeel is dat u tenminste zeker weet dat uw vloer perfect er uit gaat zien. Dat er veel bij komt kijken moge duidelijk zijn. Er wordt een ondervloer geplaatst, pas dan worden de planken gelegd en en dan worden eventuele noesten afgewerkt waarna de vloer met olie wordt afgewerkt De afwerking daarna is het plaatsen van de plinten.

 

Een goed advies met kennis van zaken

 

Als er vragen zijn over een massief houten vloer of als u meer wilt weten over onze legservice dan kunt u een goed advies krijgen bij Vloerenhal Montfoort.

Alsmede voor afwijkende objecten zijn we u heel graag van dienst. Om al deze vloeren te zien nodigen we u dan uiteraard met alle plezier uit in onze showroom te Montfoort.

Vloerenhal Montfoort - Eiken Vloeren

Mosterdmolenweg 5B

3417 XM

Montfoort

0348 506 551

https://vloerenhalmontfoort.nl/

info@vloerenhalmontfoort.nl