Prijs Spanplafond Per M2. Meer Tips Hierover.

Wel eens een spanplafond voorbij zien komen? Ben je aan het rondsnuffelen naar een mooi verlaagd plafond zonder te moeten ontmantelen en breken? Dan is een spanplafond een heel goed alternatief. Om de speciaal opgezette profielen aan de wanden aan te brengen wordt er een strak plastiek speciaal gespannen doek gebruikt. Het oude plafond hoeft niet afgebroken te worden.

 

Wat Kost Spanplafond Per M2. Let Goed Op.

 

Binnen een dag kunnen de meeste plafonds worden geplaatst, hierdoor beperk je kosten aan arbeidsuren van een specialist. Over het algemeen gaat een plafond 25 tot 30 jaar mee bij regelmatig gewoon onderhoud.

 

Op welke wijze verzorg je een spanplafond

 

Natuurlijk ook een spanplafond kan vies worden. Denk aan mensen die veel roken in je kantoorpand spanplafond kopen maar ook kan stof het plafond vies maken. Je hebt al zat aan wat lauwwarm water en een beetje afwasmiddel om het plafond netjes en schoon te houden. Met behulp van een zachte doek kun je zorgvuldig het vuil weghalen. Let er wel op dat het water niet veels te veel kalk heeft, dit kan kalksporen veroorzaken op je plafond. Ook agressieve middelen zoals chloor of andere zuren zijn ongeschikt om je plafond mee te schoonmaken. Wanneer je het plafond hebt schoongemaakt is het verstandig om met een droge doek het plafond na te wrijven. Omdat het plafond elastisch is wordt er aangeraden om niet echt met een stofzuiger te werk te gaan dit om beschadigingen te voorkomen. Kijk goed uit met messen of andere scherpe voorwerpen.

 

De juiste verlichting voor een spanplafond

 

Alvorens je de verlichting gaat plaatsen voor een plafond is het noodzakelijk dat je goed nadenkt waar je de verlichting gaat bevestigen. De verlichting bepaald natuurlijk de stemming in je kamer. Licht kan bepaalde zaken ook benadrukken. Het voelt warm aan als de verlichting op de juiste plek is gemonteerd.

 

Kosten Spanplafond Per M2. Geheimen.

 

Centraaldozen worden zo gemonteerd dat ze niet zichtbaar zijn. Bekabeling en draden zijn na het plaatsen onzichtbaar en voor het oog weggewerkt. Wat wel belangrijk te weten is dat de gaten die je maakt voor de spots permanent zijn en niet meer achteraf te veranderen zijn. Verlichting inbouwspots zijn altijd gesloten aan de bovenkant, anders zou het licht boven je plafond doorschijnen. De leverancier heeft de beschikking over een zogenaamde ‘spot onderbouw constructie’, dit is een bijzonder ontwikkeld systeem gemaakt voor het plaatsen van spanplafonds. Met een speciaal hulpstuk wordt het bevestigen van de verlichting een stuk gemakkelijker. Indien de verlichting eenmaal geplaatst is kan de hoogte nog worden gewijzigd.

 

Polyester of PVC spanplafond?

 

Afgezien het materiaal zijn er ook een paar grote verschillen tussen een PVC plafond en de polyester plafond. De kosten voor een PVC plafond is goedkoper dan die van de polyester variant. Bij een PVC plafond blijft er nog een mooi en sierlijk lijntje over je plafond wat niet echt het geval is bij een polyester plafond, dit is helemaal naadloos. Bij een polyester plafond wordt gebruik gemaakt van een spatel om alles in ene keer recht te trekken. PVC plafonds zijn te verkrijgen in matte en glanzende kleur te verkrijgen in tegenstelling tot polyester welke alleen in mat uitvoering leverbaar zijn. Een PVC spanplafond gaat vele malen langer mee als een gewoon polyester plafond.

 

Goedkoop Spanplafond. Wist Je Dit.

 

Zoek je een onderneming die verstand heeft van de beste spanplafonds en het goed weet te plaatsen? Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van spanplafonds in Vlaanderen en Oost Vlaanderen.