Prijs Latex Spuiten? Bij Wie?

Latex spuiten van wand en plafond gaat ervoor zorgen dat het eindresultaat superglad is, zoals in tegenstelling als je je plafond en wand gaat rollen. Ook dek latex spuiten prijs je met de spuitlaag in de meeste gevallen in een keer, je hebt dus direct het eindresultaat wat je wilt hebben en het is een stuk voordeliger. De spuitstraal is tevens in te stellen, zodat men gemakkelijk en effectief kan werken. Een ander pluspunt is dat latex in heel veel kleuren te verkrijgen is, kies je favoriete kleur die past bij je interieur.

 

Goedkoop latex verf spuiten. Wat kost het?

 

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Deze verschillen in prijs lijken vreemd maar zijn alleszins gewoon. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga natuurlijk altijd voor de beste top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer info geven over de voordelen en prijzen van de diverse soorten latex.

 

Muren spuiten met latex

 

Latex verf kan gebruikt worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het allerbeste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, daarom krijg je een superglad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet netjes en helemaal egaal is ga je dat door de latex heen zien. Wie de moeite neemt eerst even de muur van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

 

De beste verfspuiten

 

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latexverf spuit die met lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Dit noemt men dan tevens spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

 

Plafond spuiten

 

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig onregelmatigheid meer. Verder zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt veel sneller dan met de hand rollen. Tevens heb je de keuze uit verschillende kleurencombinaties, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Gewoon de de kleur gemakkelijk op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat er verschil in kleur kan zijn ingeval je het op de wand of plafond spuit.

 

Welk bedrijf verzorgt latex spuiten?

 

Bij wandenplafondspuiten.nl kun je goedkoop je wanden en plafond met latex verf laten spuiten. Niet enkel en alleen doen ze latexverf spuiten maar bovendien weten ze alles van spackspuiten, stucwerk en schilderwerk. Door heel Nederland rijdt wandenplafondspuiten.nl naar je toe om je huis er weer representatief uit te laten zien. Wil je meer te weten komen over de prijzen van latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.