Vt Wonen Stylist Inhuren? Informatie

Een vtwonen interieurstylist inhuren is niet mogelijk. Dit zegt vtwonen zelf op de vraag: ‘kan ik een vt wonen stylist inhuren?’:

helaas zijn onze stylisten niet in de gelegenheid om persoonlijk advies te geven. Daar zijn ze te druk voor. Sorry!

Gelukkig zijn er stylisten die niet met het vt wonen programma werken maar wel voor andere vtwonen activiteiten. Als bijvoorbeeld de vtwonen en design beurs. Je kunt bijvoorbeeld geen vtwonen stylist marianne inhuren, echter als je naar de blauwe link gaat opent de site van een soortgelijke interieur stylist

 

Hoe werkt een Interieurstylist inhuren vt wonen?

 

Een interieurstyliste inhuren werkt ruwweg hetzelfde als het vt wonen programma. Dat gaat namelijk als volgt:

 

1. Vrijblijvende kennismaking 1 De stylist komt bij jullie thuis langs voor een kennismaking

 

Eerst komt de stylist voor een kennismakings gesprek waar ze jullie je woonfrustraties bespreken Zoals: opbergruimte indeling kleur of verlichting.

 

2. Jullie wensen verwerken tot een plan

 

Na de vrijblijvende afspraak ga ze aan de slag. Alle wensen en ideën wat we hebben geconcludeerd tijdens ons vrijblijvende kennismaking combineer ik in een sfeermoodboard. Vervolgens ga ik verder met een moodboard voor de artikelen die bruikbaar zijn om een mooi geheel te krijgen.

Fundamenteel is dat er een stukje eigenheid te aanschouwen is in het plan, daardoor kun andere straks goed zien Dat het niet zomaar een mooi woongelegenheid is, maar jullie thuis. Met als fundament het sfeermoodboard en de artikelenlijst creëer ik een 3d visualisatie van de de woning zodat jullie kunnen bedenken hoe jullie interieur eruit kan komen te zien.

 

3. Presenteren van jouw interieur(plan)

 

Uiteindelijk presenteer ik het interieurplan. Samen bekijken we de interieur moodboards en laat ik het 3d interieurplan aan jullie zien. Ook interieuradviseur zal ik een lijst bespreken met artikelen.

U kan na mijn presenatie de moodboards en de 3d visualisatie houden. Zodat u er direct mee aan de slag kunt ! Natuurlijk is het ook mogelijk om mij alles te laten doen of samen inkopen te doen. Dan geeft u instemming voor het interieurplan en zorgen wij voor de uitwerking van het interieurplan uiteraard na bepalen van het budget. Wij verzorgen ervoor dat u woonruimte een aangenaam woonhuis thuis gaat worden.

 

Wat als ik het uiteindelijke resultaat niet mooi vindt?

 

Die kans is klein. Omdat ik niet zozeer een uitgesproken stijl in het interieurplan verwerkt. Maar vooral nadenkt over de indeling en de algehele sfeer . Ook werkt de stylist in meerdere stappen en onderdelen, zodat wanneer een specefiek component niet naar wens zijn. Stel je vind het merk stoelen helemaal niks. Dan kan dit makkelijk worden aangepast. Omdat er overleg is, en jij geen akkoord geeft voor elk onderdeel, is de kans heel klein dat je uiteindelijk niet blij bent met het resultaat.

Het zou natuurlijk altijd kunnen dat de interieurstylist jullie ideën verkeerd interpreteerd. Dan laat de interieurstylist natuurlijk niet met een plan zitten dat je niks vind. en komt ze uiteraard met een oplossing. . Dit kan zijn dat je nog eens om de tafel gaat zitten om te kijken wat je wilt aanpassen aan het plan. Of als je het helemaal niks vind. Interieurplan.