Een Natuurlijke Eiken Vloer Van Nederlandse Kwaliteit, In Ieder Vertrek!

Uiteraard bent u bij ons aan het goede adres voor een prachtige eiken vloer in uw huiskamer maar denk ook aan de keuken of in de kinderkamer Een robuuste houten vloer bij u in de winkel of op kantoor kan natuurlijk ook.

 

Een authentieke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit, in iedere rumte!

 

Om een vloer te nemen wat veel inloop aankan kunt u het beste aan een massieve vloer denken zoals massief eiken of grenen hout wat ongeveer 2 centimeter dik is. Genoeg keuze uit breedtes en sorteringen in massief eiken en grenen. Zoekt u een select plank wat weinig noesten heeft? Bovendien kunt u gaan voor een rustieke plank met dat robuuste karakter en organische uitstraling. Heel veel keuze om de juiste houten vloer te vinden voor uw woning.

En u kunt ook zelf uw kleur uitzoeken voor zowel eiken en grenen planken. Wij verwerken daar speciale hardwax olie voor om de planken te behandelen. U zegt het maar

 

De juiste keuze om voor een eiken houten vloer te gaan. Weet je ook welke het gaat worden?

 

Collecties voldoende op dat gebied. Wist je dat de eiken vloer het meest populair is? Harde vloeren zijn veelal eiken vloeren en deze kunnen veel hebben Het is dan ook wel voor je leven. Een eiken vloer is leverbaar als een massieve vloer en als een lamelparket Eiken vloeren zijn gemakkelijk met vloerverwarming te combineren en worden in verschillende breedtes, diktes en sorteringen door ons verkocht.

De gemakken van een eiken vloer

 

Aangezien een harde vloer meestal een eiken vloer is, is het bestand tegen verschillende situaties. Denk bijvoorbeeld aan een winkel met veel inloop of aan kinderen in je woonkamer die aan het ravotten zijn. Een ander voordeel is dat een eiken vloer uniek is in zijn categorie en warmte geeft aan de woonkamer. Tevens blijft deze vloer lang mooi op voorwaarde dat deze goed wordt onderhouden natuurlijk en zijn lichte krassen gemakkelijk te repareren.

Eiken is een echt natuurproduct en daardoor vatbaar voor verschillen in temperatuur en vochtigheids gehalte. Meer vocht in de lucht zal de vloer uitzetten en andersom. Zodoende is het best wel belangrijk dat de vloer op passende wijze wordt gelegd. Tip: Koop een luchtbevochtiger om alles in balans te houden. Dat geldt dan weer niet voor lamelparket. Daar zit vrijwel geen werking frans eiken vloer meer in en het maakt niet uit hoe deze wordt gelegd. Zwevend, verlijmd heeft geen gevolg zoals bij een eiken vloer.

 

Wat voor eiken vloer kan het beste in mijn woning passen?

 

Er zijn veel verscheidene sorteringen bij eiken vloeren afhankelijk van noesten en meerdere onregelmatigheden in de planken. De meest verkochte is de rustiek vloer die leverbaar is in diverse breedtes en diktes en dat geldt ook voor select vloeren. Allebei worden geleverd in massief eiken en lamel parket.

 

Een kinderkamer Met Een eiken Houten Vloer is Dan Ook bijzonder!

 

Laatst kreeg Vloerenhal Montfoort de klus om een robuuste massief eiken vloer te komen leggen in een oude molen.

Ruimtes als deze zijn moeilijk te leggen vanwege de verschillende hoeken, hoogtes en maten. Wij geven dan ook vakkundige legservice. Het enorme voordeel is dat u verzekert bent dat uw vloer perfect en met vakmanschap wordt gelegd. Het begint bij het leggen van de ondervloer waarover de planken worden gelegd. De voltooiing bestaat uit aanvullen van kleine noesten en het oliën van de vloer Daarna wordt het afgemaakt met het plaatsen van de plinten.

 

Wij geven u graag advies

 

Zijn er vragen over een massief houten vloer of als u info over onze legservice dan kunt u een goed advies krijgen bij Vloerenhal Montfoort.

Ook voor afwijkende objecten zijn we u met genoegen van dienst. Om al deze vloeren te zien nodigen we u dan ook met alle plezier uit in onze showroom te Montfoort.